Ανακοινώσεις

9 Νοέ

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη

Η ΔΕΥΑ Σύρου ανακοινώνει ότι λόγω επιτακτικής ανάγκης αντικατάστασης βανών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.00 πμ έως 12.00 μμ. Η διακοπή αφορά τις συνοικίες Πευκακίων και Κοίμησης όπως οριοθετούνται μεταξύ των οδών Σταμ. Πρωϊου (από το ανηφοράκι μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης), Ασκληπιού, Μηνά Διακάκη, Ψαρρών, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Φιλ. Εταιρείας, Πετροκοκκίνου και Κλεισθένους. Η επανυδροδότηση ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων αυτών των περιοχών. Από το γραφείο Τύπου της ΔΕΥΑΣ

20 Οκτ

Διακοπή νερού στην Άνω Σύρο

Ανακοινώνεται ότι την προσεχή Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού στον οικισμό της Άνω Σύρου και συγκεκριμένα στην περιοχή κάτωθεν της Πιάτσας και μέχρι την περιοχή του Ξηροκάμπου που υδροδοτείται από την δεξαμενή του Αγ. Αθανασίου. Η διακοπή προγραμματίζεται από ώρας 8.00 π.μ. έως ώρας 15.00 μ.μ., προκειμένου να αντικατασταθούν όργανα ελέγχου του δικτύου και κρουνοί που υπολειτουργούν. Η επανυδροδότηση μπορεί να γίνει και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Από το γραφείο Τύπου της ΔΕΥΑΣ

31 Αυγ

Διακοπή νερού σε χωριά της ν. Σύρου

Ανακοινώνεται ότι αύριο Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή νερού στις περιοχές του Δανακού, Πάγου, Αγρού, Παρακοπής, Εργατικών Κατοικιών καθώς και στο Δανί και το Δελφίνι από ώρας 8.00 πμ μέχρι ώρας 12.00 μ.μ., προκειμένου να πραγματοποιηθούν υδραυλικές εργασίες στην περιοχή του Δανακού. Η επανυδροδότηση θα γίνει σταδιακά και πιθανόν αρκετά νωρίτερα, ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων των περιοχών αυτών. Από το γραφείο τύπου της ΔΕΥΑΣ.

21 Αυγ

Διακοπή νερού σε Αζόλιμνο και Βάρη ν. Σύρου

Ανακοινώνεται ότι αύριο Τρίτη 22 Αυγούστου 2023, θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή νερού στην παραλιακή ζώνη Αζολίμνου και στις συνοικίες Αγ. Δημητρίου Λουσαρδάκι Βάρης, από ώρας 8.00 πμ μέχρι ώρας 14.00 μμ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν υδραυλικές εργασίες επισκευής υπόγειας διαρροής, στη διασταύρωση προς Αζόλιμνο.

7 Αυγ

H ΔΕΥΑΣ συνιστά περιορισμένη κατανάλωση νερού

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού, ότι λόγω υψηλών καταναλώσεων νερού που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες, τα αποθέματα νερού έχουν φθάσει σε οριακό επίπεδο. Οι είκοσι μια (21) μονάδες αφαλάτωσης που υπάρχουν, λειτουργούν συνεχώς κι αδιάκοπα, χωρίς ωστόσο να μπορούν να καλύψουν πλήρως τις μεγάλες ανάγκες σε νερό που παρουσιάζονται αυτές τις μέρες.   Για το λόγο αυτό, καλούμε όλους τους χρήστες νερού, να δείξουν πνεύμα ευαισθησίας, να συνεργαστούν μαζί μας και να περιορίσουν τις καταναλώσεις τους στο ελάχιστο δυνατόν, τουλάχιστον έως ότου περάσει αυτή η κρίσιμη περίοδος των δεκαπέντε ημερών. Από την πλευρά μας γίνεται μέριμνα ώστε το νερό να διαμοιράζεται ισομερώς και να μη μένουν περιοχές χωρίς νερό για πολλές ώρες.   Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.  Από το γραφείο τύπου της ΔΕΥΑΣ.