Ανακοινώσεις

17 Απρ

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη. Ανακοινώνεται ότι αύριο Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή νερού στις περιοχές Αγ. Νικολάου, Δόξας, Μεταμόρφωσης, Κοίμησης, Ξηροκάμπου, Νεάπολης και Καμινίων που περικλείονται από τις οδούς οδούς Αλκιβιάδου, Σωκράτους, Σταμ. Βαφειαδάκη, Βροντάδου, Ανδρ. Κάργα, Επαρχιακή οδό Άνω Σύρου, Ταξιαρχών, Κουντουριώτη, Φαιδ. Κουκουλέ, πλατεία Ηρώων, καρνάγιο, Σταμ. Πρωίου, Ομήρου, Καραολή & Δημητρίου, Χαρίτων και Απόλλωνος από ώρας 8.00 πμ μέχρι ώρας 12.00 μμ, προκειμένου να αντικατασταθούν βάνες ελέγχου του κεντρικού δικτύου ύδρευσης. Η επανυδροδότηση μπορεί να γίνει και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Από το γραφείο Τύπου της ΔΕΥΑΣ.

2 Απρ

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη

Η ΔΕΥΑ Σύρου ανακοινώνει ότι λόγω επιτακτικής ανάγκης εγκατάστασης επισκευής του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, αύριο Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.30 πμ έως 11.00 πμ. Η διακοπή αφορά το κέντρο και την παραλιακή ζώνη της πόλης και οριοθετείται μεταξύ της πλατείας Μιαούλη και των οδών Λεωτσάκου, Ομήρου, Ηπείρου, Σταμ. Πρωϊου, Δωδεκανήσου, Ηρώων Πολυτεχνείου, Π. Ράλλη, Άνδρου και Γεωρ. Σουρή. Η επανυδροδότηση ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων και επαγγελματιών αυτών των περιοχών. Από το γραφείο Τύπου της ΔΕΥΑΣ

12 Φεβ

Προμήθεια Μεμβρανών μονάδων αφαλάτωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Σύρου

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου, διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την προμήθεια 220 μεμβρανών Αντίστροφης Όσμωσης για τις ανάγκες των μονάδων αφαλάτωσης που διαχειρίζεται η ΔΕΥΑΣ. Ο περιληπτικός τίτλος που περιγράφει το αντικείμενο της συγκεκριμένης προμήθειας είναι: «Προμήθεια Μεμβρανών μονάδων αφαλάτωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Σύρου».

19 Δεκ

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη

Η ΔΕΥΑ Σύρου ανακοινώνει ότι λόγω ανάγκης εγκατάστασης οργάνων ελέγχου του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, αύριο Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.00 πμ έως 12.00 μμ. Η διακοπή αφορά την περιοχή που οριοθετείται μεταξύ των οδών Σταμ. Πρωϊου, Νικ. Μανδηλαρά, Ευαγγ. Μπαρμπέτα, Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατείας Ηρώου, όπισθεν Νοσοκομείου, Φαιδ. Κουκουλέ, Μαυρομουστάκη, Νεωρίου και Ανδρέα Παπανδρέου (λαλακιά). Η επανυδροδότηση ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

18 Δεκ

Διακήρυξη ανοικτής διαδικασίας για κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού.

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σύρου, διακηρύσσει ανοικτή διαδικασία για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου: "Κατασκευή δίδυμου υποθαλάσσιου αγωγού προσαγωγής θαλάσσιου νερού μονάδας αφαλάτωσης Βάρης, νήσου Σύρου".

9 Νοέ

Διακοπή νερού στην Ερμούπολη

Η ΔΕΥΑ Σύρου ανακοινώνει ότι λόγω επιτακτικής ανάγκης αντικατάστασης βανών του κεντρικού δικτύου ύδρευσης, αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί διακοπή νερού από τις 8.00 πμ έως 12.00 μμ. Η διακοπή αφορά τις συνοικίες Πευκακίων και Κοίμησης όπως οριοθετούνται μεταξύ των οδών Σταμ. Πρωϊου (από το ανηφοράκι μέχρι την οδό Θεσσαλονίκης), Ασκληπιού, Μηνά Διακάκη, Ψαρρών, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Φιλ. Εταιρείας, Πετροκοκκίνου και Κλεισθένους. Η επανυδροδότηση ενδέχεται να συμβεί και νωρίτερα ανάλογα με τις δυσκολίες που θα προκύψουν. Ευχαριστούμε για την κατανόηση των κατοίκων αυτών των περιοχών. Από το γραφείο Τύπου της ΔΕΥΑΣ